Has to find table in Table Manager for every table (Ongame)
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15

    Default Has to find table in Table Manager for every table (Ongame)

    Hi
    I just started playing Betsafe (SnG) today. Before i played Bet24 (both Ongame skins). HUD doesn't show at the table unless i add them manually in Table Manager.

    I didn't have this problem on either Bet24 or Eurobet.

  2. #2
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    Update to: http://forums.holdemmanager.com/rele...e-release.html

    Do you have the same issue for cash tables?

    I think the only way to detect the tables with Betsafe is by using the TableFinder in TableManager on each table.


    You can try to delete exenames.txt (in the HoldemManager/Config folder)
    or manually edit that file. Does Betsafe use a different .exe name to start the program? (different than Bet24)
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by Patvs View Post
    Tried that. Didn't work

    Quote Originally Posted by Patvs View Post
    Do you have the same issue for cash tables?
    Tried that. Didn't work

    Quote Originally Posted by Patvs View Post
    You can try to delete exenames.txt (in the HoldemManager/Config folder) or manually edit that file.
    Tried that. Didn't work

    Quote Originally Posted by Patvs View Post
    Does Betsafe use a different .exe name to start the program? (different than Bet24)
    Yea, Poker.exe. Bet24 used StartBet24Poker.exe

  4. #4
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    Is StartBet24Poker.exe written in the exenames.txt file?

    Can you change 12,poker.exe in exenames.txt to
    13,Poker.exe. (or to the same number StartBet24Poker.exe has)
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15

    Default

    Bet24 isnt in the list

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15

    Default

    the one it places in the list the first time i find a table in Table Manager is 10,Poker.exe. All the other Ongame skins have 10 as their number too.
    Last edited by ketelsen; 06-23-2011 at 08:24 AM.

  7. #7
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    32,114

    Default

    1) Export any custom HUD configs and Copy/Paste your \Config folder before deleting any files as a backup.
    2) Close HM and the Table Manager.
    3) Delete your existing HUD Prefs files, so HM will rebuild them to default.
    4) Delete > \Holdem Manager\Config\prefs.xml, pospref.txt, pospref2.txt, pospref4.txt, default.txt, and exenames.txt
    5) Start HM< Auto Import, Open the Table Manager, and test on a single cash table.

    Windows hides 'known file extensions' by default. Configuring Windows To Show Extensions :: Scott Granneman

    Try the table finder - http://faq.holdemmanager.com/questio...r+to+Show+HUD+

    Make sure you follow the directions exactly.

    Pick the table name in the table finder window to highlight it

    If you don't see a table name listed, please drag the red X to the table and click OK. Open the Table Finder again and the list should be populated with the table name now, so you can select it.

    Left-click and drag the red X to that table window

    Click OK


    If you are still unable to get it working Please email support@holdemmanager.com, with a link to this thread, and your forum name, so we can schedule a Teamviewer session. Download the Teamviewer Quick Support Module - http://www.holdemmanager.com/teamviewer. Please let me know what time zone you are in and what time/days are convenient for you. I schedule support from 13:00 - 22:00 GMT, 7 days a week.

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 08-10-2011, 02:42 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-02-2010, 08:54 AM
  3. Where to find Table manager?
    By Brolija11 in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2009, 03:23 PM
  4. Table manager doesn't find Ongame tables any more
    By rapa_som_en_apa in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 09-01-2009, 09:27 AM
  5. Table manager - creating table - ongame
    By Marqurius in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 02-22-2009, 08:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •