HUD at WilliamHill (Ipoker)
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37

    Default HUD at WilliamHill (Ipoker)

    If I mark the option to auto center in the poker software, the hud does not assume the rotation on the seats and there is no match for each player's hud.

    Already went to seating preferences at the HM, set up seat 3 for ipoker and the problem remains.

  2. #2
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    Read: http://faq.holdemmanager.com/questio...eferredSeating


    Update to http://forums.holdemmanager.com/rele...e-release.html

    HUD options--> site options--> ipoker--> turn off live tracking, turn on "attempt to detect xxx tables".
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

Similar Threads

  1. IPoker Hud
    By wilko in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 05-18-2010, 07:05 PM
  2. Ipoker HUD
    By Pilequinha in forum Manager General
    Replies: 10
    Last Post: 05-06-2010, 05:26 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 03-15-2010, 02:29 AM
  4. ipoker: could not detect ipoker lobby
    By ciajej in forum Table Scanner
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2010, 05:36 PM
  5. Ipoker HUD
    By _SJM in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 12-24-2008, 09:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •