i dont see a hand replayer??
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    10

    Default i dont see a hand replayer??

    i bought this thing for the hand replayer but dont see one. how do i use it?

  2. #2
    Senior Member Al1's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Geneva
    Posts
    2,873

    Default

    Double click a hand and it will start the Replayer.

  3. #3
    Tech Support Manager morny's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Ireland
    Posts
    20,888

    Default

    Heres the manual: http://www.holdemmanager.net/faq/afm...aspx?faqid=182

    The short way is just to load the hands in the manager and double click on any one of the hand and it will load it, for more details have a look at the manager
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    We welcome any feedback on any solutions we provide, this helps us to provide better quality solutions in the future.

Similar Threads

  1. The replayer can't play this hand
    By iDonk in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 12-30-2008, 01:32 PM
  2. Copying Hand History from Replayer
    By +EV in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 12-17-2008, 04:44 PM
  3. No stats in hand replayer
    By JH1 in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 12-09-2008, 03:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •