HM3 not finding WPN 4handed tables
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    15

    Default HM3 not finding WPN 4handed tables

    Any suggestions? It tracks my 6m and fr tables in the same session, but not the 4h ones.

    Thanks in advance.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,853

    Default

    - Close your poker clients, close HM3, and right-click - 'Exit' the HM3 Server icon in the Windows Notification Tray.
    - Please update to our latest beta version of HM3 from this link - https://www.holdemmanager.com/downlo...3&channel=beta
    - Restart HM3 and ensure HM3 and the HM3 Server (Auto Import/HUD) are fully started.
    - Launch your poker client(s).

    Please ensure you have the proper preferred seat setting in the WPN client, and that the HM3 - Tools - Site Settings... - 'My Seat' options match your WPN settings.

    1) Open one Table, and play at least one hand for HM3 to import and update the HUD to show your Hero data*.
    2) Manually adjust the positions for each player if necessary and save/lock the layout as instructed in this FAQ - https://kb.holdemmanager.com/knowled...e-up-correctly
    3) Now you can open further tables but you will always have to play at least one hand for the stats to be moved to the correct positions.

    *Make sure you always wait until AFTER you have played a hand and see your own 'Hero' HUD before moving any HUD panels. Do NOT adjust HUD positions if you see the HUDs appear before you have played your BB.

    If you continue to have problems please reproduce the issue and screenshot the tables/HM3 and your PokerStars/HM3 preferred seating settings, then send new logs, screenshots, and hand history files in a support ticket as instructed at the bottom of this FAQ - https://kb.holdemmanager.com/knowled...shooting-guide

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    - Close your poker clients, close HM3, and right-click - 'Exit' the HM3 Server icon in the Windows Notification Tray.
    - Please update to our latest beta version of HM3 from this link - https://www.holdemmanager.com/downlo...3&channel=beta
    - Restart HM3 and ensure HM3 and the HM3 Server (Auto Import/HUD) are fully started.
    - Launch your poker client(s).

    Please ensure you have the proper preferred seat setting in the WPN client, and that the HM3 - Tools - Site Settings... - 'My Seat' options match your WPN settings.

    1) Open one Table, and play at least one hand for HM3 to import and update the HUD to show your Hero data*.
    2) Manually adjust the positions for each player if necessary and save/lock the layout as instructed in this FAQ - https://kb.holdemmanager.com/knowled...e-up-correctly
    3) Now you can open further tables but you will always have to play at least one hand for the stats to be moved to the correct positions.

    *Make sure you always wait until AFTER you have played a hand and see your own 'Hero' HUD before moving any HUD panels. Do NOT adjust HUD positions if you see the HUDs appear before you have played your BB.

    If you continue to have problems please reproduce the issue and screenshot the tables/HM3 and your PokerStars/HM3 preferred seating settings, then send new logs, screenshots, and hand history files in a support ticket as instructed at the bottom of this FAQ - https://kb.holdemmanager.com/knowled...shooting-guide
    that worked! thanks very much

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 01-23-2021, 11:43 AM
  2. Finding stat on HM3
    By Padrinobta1 in forum HM3 General Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2019, 08:50 AM
  3. Hud settings on 4handed tables on tigergaming
    By JohnyC1337 in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 04-17-2017, 09:28 AM
  4. 4handed tables
    By ericholzer in forum Leak Buster
    Replies: 1
    Last Post: 09-28-2014, 08:13 PM
  5. table finder not finding tables automatically betsafe
    By shalesey in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 06-07-2009, 04:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •