Range Wizard add new statistics
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2024
    Posts
    3

    Default Range Wizard add new statistics

    In the range wizard I have the problem that there are statistics that I want to know about the rivals that I cannot find in the default statistics that come in the program, can I add custom statistics? For example, I want to know an opponent's cbet on the Flop from the SB position. The statistics that come by default are very general and when studying I need more specific statistics.

    Thank you.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,842

    Default

    Unfortunately, this is not possible. RW can only support stats that are defined in HM3.

    It is something we plan to eventually add to Leak Explorer (LE) but currently, LE has positional (BTN,CO,MP etc) filters for preflop stats only, and on flop/turn/river it only shows IP/OOP positions.
    Last edited by fozzy71; 03-24-2024 at 09:11 AM.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2024
    Posts
    3

    Default

    Wow, a shame, it would be a very, very powerful tool. Thank you for answering so quickly.

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,842

    Default

    Quote Originally Posted by Wasmafull View Post
    Wow, a shame, it would be a very, very powerful tool. Thank you for answering so quickly.
    Yes, it would, but it would also cause the LE stat generation time and file size to increase by 5 times or more.

    If you would like to test the new Leak Explorer Beta app to use all the new features that RW does not have, please use the HM3 - Help - 'Send Feedback...' and send a request to be given an LE Beta license. You can learn more about the new LE features here - https://kb.holdemmanager.com/leak-explorer
    Last edited by fozzy71; 03-25-2024 at 09:48 AM.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2024
    Posts
    3

    Default

    How can I submit a request for a beta LE license?

  6. #6
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,842

    Default

    Quote Originally Posted by Wasmafull View Post
    How can I submit a request for a beta LE license?
    Send a request to be given an LE Beta license to us a support ticket using the HM3 - Help - 'Send Feedback...' and

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 12-19-2021, 01:12 PM
  2. Range Wizard for HM3 is now officially released.
    By fozzy71 in forum Range Wizard
    Replies: 0
    Last Post: 10-14-2020, 10:31 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-20-2018, 09:38 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 09-20-2018, 09:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •