Issue with new pc config, error?
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    65

    Default Issue with new pc config, error?

    Hello Hm Team, im having the following issue, could you help me please?:

    When config a new pc and starting to import, I see that the hands are being imported but they look like "error" but when I open the .txt they seem fine, I dont know what to do......
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,835

    Default

    Unfortunately, HM2 support ended on Dec 31, 2020, so it will likely not work at many of the sites that it used to support. You will need to upgrade to HM3 for future technical support. You can read more about the HM2 End Of Life here.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    65

    Default

    Hi fozzy, mmmm, I guess it could still work because is for PokerStars? And in my primary pc is working perfectly....

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,835

    Default

    Quote Originally Posted by AngelR View Post
    Hi fozzy, mmmm, I guess it could still work because is for PokerStars? And in my primary pc is working perfectly....
    Are you playing Zoom? Shortly after the HM1 End Of Life, they made some changes to Antes at Zoom which we had a workaround for:

    Please see this forum post - https://forums.holdemmanager.com/sho...=1#post2514593

    - Please close HM2, download this ZIP - https://www.holdemmanager.com/Downlo...ZoomTables.zip
    - Unzip (replace existing) it to this folder* - C:\Users\{UserName}\AppData\Roaming\Roaming\Holdem Manager\config\
    * (instead of {Username} type Windows user name)
    * If you can't see that folder, turn off the Windows option that is hiding that directory - https://support.microsoft.com/en-us/...0-1166d1d9f4b5

    Unfortunately, if none of that helps there is nothing further we can do to assist you as*HM2 support and updates ended on Dec 31, 2020. You will need to upgrade to HM3 for future technical support. You can read more about the HM2 End Of Life here - https://kb.holdemmanager.com/knowled...m2-end-of-life

  5. #5
    Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    65

    Default

    It was a playmoney table, could it be that?

  6. #6
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,835

    Default

    Quote Originally Posted by AngelR View Post
    It was a playmoney table, could it be that?
    Sorry.\ I didn't notice the play money file names in your OP image. HM3 supports play money, but HM2 never supported play money tables. HM2 only worked on real money cash tables, but I have no way to know if HM2 still works on all of their real money tables as HM2 hasn't been updated since January of 2021.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    65

    Default

    Okay Fozzy, it was that then, thanks for your feedback

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 05-18-2012, 02:02 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 09-06-2011, 04:02 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 11-10-2009, 11:54 PM
  4. HUD Config, Wont let me use new config
    By xMast3rShak3z in forum Share your HUD configurations
    Replies: 0
    Last Post: 05-07-2009, 11:58 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 08-16-2008, 02:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •