HH importing from Betsafe (iPoker)
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2024
    Posts
    1

    Default HH importing from Betsafe (iPoker)

    I have troubles importing hands from Betsafe, HM3 import only about half of the hands, for others it shows error Warning: invalid rake in hand #
    HHerror.png

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,843

    Default

    Please zip and email the original problem hand histories and tournament summaries to us as instructed at the bottom of this FAQ with a link to this thread and your forum name. Ensure you also include screenshots of your reports/filters and a detailed description by tournament number, session, hole cards, filter, stat, etc. of some of the errors we need to test.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-29-2016, 09:23 AM
  2. Ongame-Betsafe Hands importing but not getting HUD up.
    By Frik0z in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 09-18-2013, 03:43 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 07-25-2011, 07:22 PM
  4. HEM not importing ongame - betsafe
    By ant9985 in forum Manager General
    Replies: 15
    Last Post: 02-17-2010, 05:38 AM
  5. [Betsafe] Can't manage importing hands
    By NikeHatzfeld in forum Manager General
    Replies: 10
    Last Post: 03-27-2009, 11:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •