HUD not displaying correctly on PS Zoom tables
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2024
    Posts
    1

    Default HUD not displaying correctly on PS Zoom tables

    Hello, I've recently gotten my HM3 license.

    I set it all up and everything works smoothly on normal tables.

    However, when I play Zoom, most of the time the HUD doesn't appear correctly under the correct player's name. I try to change it manually but it keeps changing randomly every hand. I've tried to make changes manually and save the layout but it doesn't solve the issue. The next hand it just switches again.

    I've had a couple of instances when it was working properly. Then the next session the problem is back.

    What can I do to get ahold of it and fix it for good?

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,843

    Default

    PokerStars Preferred Seating should be set to [x] 'Always Auto-Center Me' and HM3's - Tools - Site Settings... - PokerStars - My Seat should be set to [x] 'Automatically Detect'. Please make sure your poker site's preferred seating options are configured and matched to your HM3 - Tools - Site Settings - My Seat options - https://kb.holdemmanager.com/knowled...okerstars#misc

    1) Open one Table, and play at least one hand for HM3 to import and update the HUD to show your Hero data*.
    2) Manually adjust the positions for each player if necessary and save/lock the layout as instructed in this FAQ - https://kb.holdemmanager.com/knowled...e-up-correctly
    3) Now you can open further tables but you will always have to play at least one hand for the stats to be moved to the correct positions.

    If you continue to have problems please reproduce the issue and screenshot the tables/HM3 then send the requested logs, screenshots, and hand history files in a support ticket as instructed at the bottom of this FAQ - https://kb.holdemmanager.com/knowled...shooting-guide

Similar Threads

  1. HUD does not display correctly on observing Zoom tables
    By holycake in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 10-30-2015, 09:17 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 05-21-2011, 05:46 PM
  3. Rush HUD not displaying correctly (1.11)
    By DoubleFly in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 05-12-2010, 12:01 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 07-07-2009, 11:14 AM
  5. HUD Not displaying. Import working correctly.
    By chubber911 in forum Manager General
    Replies: 9
    Last Post: 01-07-2009, 07:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •