ACR trouble
Results 1 to 2 of 2

Thread: ACR trouble

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    belgium
    Posts
    113

    Default ACR trouble

    hi

    HUD is working good and replayer aswell.
    issue is in the tournament tab where all columns are empty.

    i found a way to solve it partially. i must manually import my destination folder c/HM3archive/datexx
    but bounty are still missing.

    is there a way to do it in auto mode including bounty?

    thanks

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,835

    Default

    Please try all the steps in this FAQ. If you continue to have problems please zip and email the problem original hand histories and tournament summaries to us as instructed with a link to this thread and your forum name. Please make sure you also include screenshots of your reports/filters and a detailed description by tournament number, session, hole cards, filter, stat, etc. of some of the errors we need to test.

    Also, include a copy of your configs and logs as instructed in this guide.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 08-02-2014, 11:29 AM
  2. Winning Poker (ACR) Hands total
    By ez2cy in forum General Support
    Replies: 5
    Last Post: 03-20-2014, 05:43 PM
  3. Any issues with ACR?
    By DenverDave in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2014, 09:19 PM
  4. Does HEM work on ACR?
    By WiCane in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 02-04-2014, 04:53 AM
  5. ACR reading all tournaments as one session
    By altrnbdss in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 11-23-2013, 08:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •