Hotkeys for marking hands do not work in Winamax
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2023
    Posts
    4

    Default Hotkeys for marking hands do not work in Winamax

    Hello good!

    I am writing because I am having problems when marking hands with the hotkeys (F9, F8, etc.) in Winamax. Pokerstars and iPoker work perfectly, but in winamax I don't know why it doesn't.

    I have Windows 10 and I have already followed the steps in these guides:

    https://hm2faq.holdemmanager.com/que...7%7D7+%26+8%29
    https://hm2faq.holdemmanager.com/que...olders+HM2+use

    Is there anything else I can do or any solution you can offer me?

    Thank you so much.

    All the best.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,780

    Default

    Do any of the hotkeys work for you at other sites? I tested them yesterday on Party cash games and the f8/f9 worked fine for me. They will only work if you have dedicated individual 'fX' keys. They will not work if you have to use a key combination of 'Function + fX' on your keyboard.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2023
    Posts
    4

    Default

    On pokerstars and iPoker they work correctly. Not in Winamax.

    I do have dedicated fX keys on my keyboard.

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,780

    Default

    Quote Originally Posted by esnar1 View Post
    On pokerstars and iPoker they work correctly. Not in Winamax.

    I do have dedicated fX keys on my keyboard.
    Do they work if you toggle off/on the 'Playground' mode feature in the Winamax client?

    If you continue to have problems:

    Please see our HUD Troubleshooting FAQ and reproduce the issue then send the requested logs, screenshots, and hand history files in a support ticket as instructed at the bottom of that FAQ with a link to this forum thread and your forum username so I can forward them to our QA/Testing Manager for review.
    Last edited by fozzy71; 11-02-2023 at 01:42 PM. Reason: grammar and clarity

Similar Threads

  1. HM3 don't import Winamax hands after Winamax update
    By Newil in forum HM3 General Support
    Replies: 63
    Last Post: 07-10-2021, 01:05 PM
  2. Hand marking does not work
    By alexfov in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2017, 02:30 PM
  3. Marking Hands doesnt work
    By julien808 in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 06-11-2015, 02:14 PM
  4. Can't see set hotkeys in hotkeys menu.
    By starless in forum Table Ninja 2
    Replies: 3
    Last Post: 08-06-2014, 03:28 PM
  5. Caddy Report - marking hands problem (Winamax)
    By R_Manfetas in forum NoteCaddy
    Replies: 4
    Last Post: 03-10-2014, 05:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •