button plug
Results 1 to 4 of 4

Thread: button plug

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2023
    Posts
    6

    Default button plug

    How do I make the dealer button stay on the player's button in the review?
    sometimes it goes to the player in the big blind, sometimes it goes to the player with the button

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,866

    Default

    Please open the HM3 - Tools - Settings... - 'Replayer Settings' menu and toggle on the 'Use new replayer (BETA)' option then click 'OK' and then 'Yes' when prompted to restart HM3.

    If you continue to have problems please reproduce the issue and screenshot the replayer/HM3 then send the requested logs, screenshots, and original hand history files in a support ticket as instructed at the bottom of this FAQ - https://kb.holdemmanager.com/knowled...shooting-guide

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2023
    Posts
    6

    Default

    the problem still persists even after activating the beta version

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,866

    Default

    Quote Originally Posted by trapalhitos View Post
    the problem still persists even after activating the beta version
    Please zip and send us the original hand history file from your C:\HM3Archive folder to us in a support ticket with screenshots/details of the specific hand with errors as instructed at the end of that guide I linked above so we can reproduce the issue and document it for our developers..

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 03-02-2015, 11:41 AM
  2. "Stop Import" Button is not stopping Import
    By e306 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 10-08-2008, 02:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •