Replay window
Results 1 to 2 of 2

Thread: Replay window

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2022
    Posts
    6

    Default Replay window

    Hi there.

    Such a problem was also in НM2 and it is very sad to see in НM3.

    On the HUD (where the last hands are indicated), when you click on one (for example, to notice it), a window opens with the played hand. So it is very stretched, you have to reduce its size, move it so that you can put a label from below.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,779

    Default

    This issue has been documented in detail and provided to the developers to resolve. If you want to be notified when it is fixed please send an email via the 'Contact Support' link and include "Notify Me When HMT-6947 Is Resolved" in the subject line and body of the email.

Similar Threads

  1. Hud OOP From Replay window
    By arawoy in forum HM3 General Support
    Replies: 10
    Last Post: 01-12-2022, 01:33 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-15-2016, 05:55 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-04-2013, 07:43 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: 06-04-2013, 04:30 AM
  5. HUD shows only in replay window - Stars
    By abear in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 05-25-2011, 03:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •