Switching HM3 Smallstakes to Omaha Manager 3
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2022
    Posts
    1

    Question Switching HM3 Smallstakes to Omaha Manager 3

    Hi, I recently purchased HM3 Hold'em Smallstakes. It was an accident. I meant to purchase Omaha manager 3.
    I want to switch my license since I only play Omaha, so the Hold'em Smallstakes is useless to me.
    Is it possible? What would i have to do? Please help!

    Thank you.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    32,193

    Default

    You have to contact our sales team about the purchase error so they can have our management team change the license for you.

Similar Threads

  1. HM2 SmallStakes & SitnGo
    By Mr T in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 05-25-2012, 06:04 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-17-2012, 11:16 AM
  3. Smallstakes Omaha Manager HUD zeigt sich nicht
    By dijamesdad in forum German Forum
    Replies: 1
    Last Post: 11-02-2011, 05:16 AM
  4. smallstakes HEM w/ 100NL
    By felixvdp in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2010, 07:31 PM
  5. SmallStakes Ed. limits
    By AJG in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 06-25-2010, 05:54 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •