стата roi
Results 1 to 3 of 3

Thread: стата roi

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2022
    Posts
    3

    Default стата roi

    Подскажите пожалуйста как вывести стату roi в ХМ3? Спасибо.

  2. #2
    Holdem Manager Support Sarek's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Eridani 40
    Posts
    22,457

    Default

    Стата roi предназначена исключительно для использования в отчетах. И она во многих отчетах уже есть.

  3. #3
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    32,207

    Default

    For now, you need to use the Overall report to get your ROI total.

    Quote Originally Posted by Sarek View Post
    Стата roi предназначена исключительно для использования в отчетах. И она во многих отчетах уже есть.
    I believe the OP was referring to the issue with totals for ROI stats being hidden because they were not accurately weighted/totaled if the report has multiple rows in the upper grid.

    HMT-3213: ROI% and ICM ROI% stats missing column totals in Reports

    This feature request has been documented in detail and provided to the developers for future consideration. *If you want to be notified if/when it is added please send an email via the 'Contact Support' link and include "Notify Me When HMT-3213 Is Resolved" in the subject line and body of the email.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 01-05-2022, 05:40 AM
  2. Статистика отображается не на всех стола
    By Spellhold in forum Русский форум
    Replies: 3
    Last Post: 08-27-2014, 11:57 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12-26-2012, 04:13 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 05-02-2012, 12:05 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 01-16-2012, 12:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •