Auto import doesn't work when I set auto import folder by myself
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    6

    Default Auto import doesn't work when I set auto import folder by myself

    I am playing PokerMaster and use elite hand grabber for PokerMaster. Since elite keeps crash from time to time. I get another hand grabber from another company. When I use that hand grabber and set hand history files folder inside elite folder, hm3 auto import works. And hm3 auto import doesn't work when I set hand history files folder to other place. How do I fix it and make hm3 auto import working whatever folder I set? Thank you.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    32,104

    Default

    Holdem Manager is not responsible for the functionality and support of tools provided by a 3rd party. Please contact their support directly at help@elitehud.com or the other company's support channels.

Similar Threads

  1. Import from folder work - Auto Import & Hud dont
    By sweetlover88 in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 12-04-2014, 12:18 PM
  2. No auto detect in auto import folder
    By LocosR in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 05-08-2014, 01:02 AM
  3. Replies: 9
    Last Post: 09-24-2009, 06:18 PM
  4. Cant import hands I play myself but import others. Please Help Me
    By DreamBugFreeHM in forum Manager General
    Replies: 9
    Last Post: 08-26-2008, 11:41 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •