change hotkeys
Results 1 to 2 of 2

Thread: change hotkeys

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    3

    Default change hotkeys

    Hi! Could you please let us choose our own hotkeys for saving hands, and also adding a hotkey to hide the hud?

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    32,108

    Default

    This feature request has been documented in detail and provided to the developers for future consideration. *If you want to be notified if/when it is added please send an email via the 'Contact Support' link and include "Notify Me When HMT-4358 Is Resolved" in the subject line and body of the email.

Similar Threads

  1. Can't see set hotkeys in hotkeys menu.
    By starless in forum Table Ninja 2
    Replies: 3
    Last Post: 08-06-2014, 03:28 PM
  2. unable to change to change transparent
    By Sirus in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 06-19-2010, 09:26 PM
  3. automatically HUD to change when number of players change
    By zumizumi in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 06-11-2010, 07:14 AM
  4. Dataview - change rake, change buyin
    By Dr1Gonzo in forum Manager General
    Replies: 0
    Last Post: 04-13-2009, 06:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •