Udpate PS
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Udpate PS

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    2

    Default Udpate PS

    Hi, I dont have a HUD since the last update. I play in ZOOM PS.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by skopra View Post
    Hi, I dont have a HUD since the last update. I play in ZOOM PS.
    Same here in pokerstars fr

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    2

    Default

    Same probleme in zoom , but ok in classic cash game table

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    10

    Default

    Same for zoom

  5. #5
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,897

    Default

    Please reproduce the problem and:

    a) Take a screenshot of the table/desktop before and after the problems
    - Try to include the Live Play tab, Tools - Import details - Live Play and Errors, your poker client lobby, and a browser page of this site visible in the screenshot.

    b) Click the 'Send Feedback' button from the left sidebar menu, or the 'Help' menu at the top, and send your logs and config files with a detailed description of the problem.
    - You can also attach any screenshots or other files to the Send Feedback interface as long as they don't total over 250 MB (including logs).
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.

    *All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. By default, your \HM3Archive is in C:\HM3Archive, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Network\Month\DayOfMonth (example: C:\HM3Archive\SiteName\HM3Archive\2016\07\31). It is configured in the Tools - Settings - Import menu.
    Regards udbrky (Chris)

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by danogena View Post
    Same here in pokerstars fr
    Quote Originally Posted by danogena View Post
    Same probleme in zoom , but ok in classic cash game table
    Quote Originally Posted by skopra View Post
    Hi, I dont have a HUD since the last update. I play in ZOOM PS.
    same problem for me , i just sent feedback

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    2

    Default

    same problem for me. i just sent "feedback"

  8. #8
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    32,114

    Default

    Quote Originally Posted by skopra View Post
    Hi, I dont have a HUD since the last update. I play in ZOOM PS.
    Quote Originally Posted by danogena View Post
    Same here in pokerstars fr
    Quote Originally Posted by sl8a View Post
    Same for zoom
    Quote Originally Posted by sharkmonkey View Post
    same problem for me , i just sent feedback
    This issue has been documented in detail and provided to the developers to resolve. *

    HUD-114: Add support for 'Poker Time Left' in PokerStars table window titles

    I do not have an estimate for when this issue will be resolved. *We do not give estimates until it has been confirmed as fixed by our internal testers and the release is imminent.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    2

    Default

    We've been out of HUD for a while, and it's really getting problematic

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2

    Default

    still no update ?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •