Can you move this bouton one for all ?
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    11

    Default Can you move this bouton one for all ?

    It's been 3 years that the dealer button is in front of the bet ion the replayer , are you gonna do something once for all ?
    It's ridiculous

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    32,042

    Default

    I believe it only affects certain seats on certain tables, such as seat 4 on 6max PLO and other sizes/situations. I do not have an estimate for when this issue will be resolved. We do not give estimates until it has been confirmed as implemented/resolved by our testers and the release is imminent.

    Edit: We haven't tried fixing this in the current replayer (or many other replayer issues) because the developers are in the process of creating an all-new replayer with new code to hopefully fix this and many other current replayer issues. I am not sure how long it will be until the new replayer code will replace the old replayer code.
    Last edited by fozzy71; 05-17-2022 at 10:36 AM.

Similar Threads

  1. ALARMS Bouton?
    By eralcem in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 01-22-2013, 07:40 AM
  2. Replies: 22
    Last Post: 09-20-2008, 08:37 AM
  3. stats hide bet bouton on betfair
    By elchivo in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 07-26-2008, 10:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •