HM3 doesn't track hands in People's Poker
Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    19

    Default HM3 doesn't track hands in People's Poker

    Hello, when I play on People's, the hud works perfectly, but in the reports there are no hands.
    In "site settings" I found the right folder, in which I have noticed that the files of the hands remain there. HM3 doesn't import them, also if the hud works.

    In the other sites I play everything works.

    How can I fix it?

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    32,099

    Default

    If you have already played some hands for that site and the HUD was working you just need to switch the active player and/or create an alias as instructed in this guide - https://kb.holdemmanager.com/knowled...reate-an-alias

Similar Threads

  1. HM3 cannot accurately track my tournament results
    By Strider124 in forum HM3 General Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-06-2020, 09:26 AM
  2. Problem with HUD attachment on People's Poker(HM3)
    By etioso245 in forum HM3 Bug Reports
    Replies: 6
    Last Post: 01-10-2020, 09:51 AM
  3. HM2 doesn't track ALL my hands I have played
    By heilenmax in forum General Support
    Replies: 4
    Last Post: 09-30-2012, 11:43 AM
  4. Hud doesn't work untill at least 5 people at the table
    By bopah91 in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 09-17-2012, 06:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •