GG poker hands import not working
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2

    Default GG poker hands import not working

    Dear sir/madam,

    HM3 is supposed to import GG hands, but at this moment it is not working.
    I am using HM3 v3.1.22.0
    Their used structure is shown below.
    I did some testing and suspect the following points cause issues:

    - The hand number containing letters (example -> HD)
    - The pot buildup (example -> Total pot $1.65 | Rake $0.08 | Jackpot $0.05 | Bingo $0)
    - (It misses units like USD and ET).

    I hope you guys can include the import for GG poker as well since this is the only site our country is allowed at this moment.

    Dear regards,

    Poker Hand #HD813318429: Hold'em No Limit ($0.02/$0.05) - 2022/03/31 22:00:59
    Table 'NLHBlue3' 6-max Seat #3 is the button
    Seat 1: Hero ($5 in chips)
    Seat 2: da6cb982 ($1.81 in chips)
    Seat 3: c28f6e21 ($5 in chips)
    Seat 4: 5949cb07 ($10.33 in chips)
    Seat 6: 9f4d812b ($6.84 in chips)
    5949cb07: posts small blind $0.02
    9f4d812b: posts big blind $0.05
    *** HOLE CARDS ***
    Dealt to Hero [Ts Jc]
    Dealt to da6cb982
    Dealt to c28f6e21
    Dealt to 5949cb07
    Dealt to 9f4d812b
    Hero: folds
    da6cb982: raises $0.08 to $0.13
    c28f6e21: raises $0.33 to $0.46
    5949cb07: folds
    9f4d812b: folds
    da6cb982: calls $0.33
    *** FLOP *** [3h Jh Jd]
    da6cb982: bets $0.33
    c28f6e21: raises $0.55 to $0.88
    da6cb982: folds
    Uncalled bet ($0.55) returned to c28f6e21
    *** SHOWDOWN ***
    c28f6e21 collected $1.52 from pot
    *** SUMMARY ***
    Total pot $1.65 | Rake $0.08 | Jackpot $0.05 | Bingo $0
    Board [3h Jh Jd]
    Seat 1: Hero folded before Flop (didn't bet)
    Seat 2: da6cb982 folded on the Flop
    Seat 3: c28f6e21 (button) won ($1.52)
    Seat 4: 5949cb07 (small blind) folded before Flop
    Seat 6: 9f4d812b (big blind) folded before Flop

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    32,038

    Default

    That hand imports fine for me.

    2022-04-01_08h26_58.png

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2

    Default Success

    I tried it in a new database and there it worked well also.

    In my former database (with a lot of data from another poker room) it did not show errors, it said it imported correct, but it was nowhere to be found however

    Thanks for you answer.

  4. #4
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,890

    Default

    That other database could be corrupted.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. HH not working / HUD import not working / HUD not starting
    By diamondTim in forum HM3 General Support
    Replies: 3
    Last Post: 11-06-2021, 11:27 AM
  2. HM1 HUD not working in Pacific Poker and Party Poker
    By HraX in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 10-27-2013, 11:11 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 11-12-2010, 04:29 AM
  4. Hey poker (ONG) HUD not working and hands not tracked
    By frankpark9 in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 09-04-2009, 04:57 PM
  5. Import not working + HUD not working
    By MaxRaises in forum Manager General
    Replies: 8
    Last Post: 08-10-2009, 04:06 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •