"Black list" filter is not working?
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    29

    Default "Black list" filter is not working?

    Title. Is this a known issue? I've been careful about everything, can't figure it out. I'm using the latest NC version with HM3

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    165

    Default

    Hello,

    Please post a screenshot of the issue you are facing. What are you trying to do and what is the error you are getting or step you are getting stuck on.

    There is no known issue with it. Please try to detail the best you can what is happening in order to be able to to help you.

    Best wishes,

    jahrumble

Similar Threads

  1. More filter options in the "opponents list" view
    By OskNum in forum HM3 Feature Requests and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-2021, 10:42 AM
  2. friends list, fish list
    By tomas1470 in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2019, 09:01 AM
  3. Filter>Black List?
    By AlwaysOnTop in forum NoteCaddy
    Replies: 7
    Last Post: 05-02-2012, 06:36 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: 12-29-2011, 02:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •