bug
Results 1 to 2 of 2

Thread: bug

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    10

    Default bug

    made the updates now i canīt put the license the license windw just goes blank. not the first time it hapens. iīm deeply desapointed for buying this new version of hm buggy hud edition is way worst is like using pokertracker crappy

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,997

    Default

    I replied in your duplicate thread here - https://forums.holdemmanager.com/sho...d.php?t=544505

Similar Threads

  1. active player window bug + co-btn F3B when 4B bug
    By lamano in forum Manager General
    Replies: 8
    Last Post: 11-28-2011, 01:13 PM
  2. Import bug and rake bug in latest update
    By 3amAsem in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-2011, 04:27 AM
  3. filter bug and report bug
    By Ajax in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 02-27-2010, 10:29 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 02-11-2010, 02:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •