HM3 Won't Successfully install and configure
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2022
    Posts
    2

    Default HM3 Won't Successfully install and configure

    Hello, Looking for help with new install of HM3 on a Mac Mini with M1 Chip running Windows 11 via Parallels VM. I get the following pop-up after install. Clicking the button closes the program. I have uninstalled and re-installed twice including using the Windows Troubleshooter Uninstall helper.

    Screenshot 2022-01-01 105338.png

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,882

    Default

    Isolate Windows files from Mac. Make sure you're downloading and installing everything completely inside the Windows environment.

    Please create a support ticket with a link to this thread and your forum username.

    Please reproduce and screenshot the error and send us both your Windows Event Viewer application logs, and your \Desktop\HM3logs\ folder of files, as instructed below with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing:

    a) Open Windows Event Viewer's (Control Panel - System & Security - Administrative Tools or Start - Search - 'Event Viewer') - Windows Logs - Applications.
    - Check for any errors and send the information (right-click - Save All Events As...) and compress*/attach that file to this support ticket.
    - Here is a short video showing how to collect those event viewer logs.

    b) Please attach a set of log files and a screenshot and detailed description of the issue in the support ticket you created.

    Note: When sending any files please zip them (select all files with CTRL+A > right-click > send to > compressed folder) before attaching them to an email. If the attachment is larger than 10MB please upload them to a file hosting site wetransfer or filedropper and copy/paste the download link directly into the support ticket email.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,997

    Default

    Please see this post in a recent similar thread.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2022
    Posts
    2

    Default

    I figured it out, the 2015-2019 x64 VC++ was not installed. Thanks for the help.

  5. #5
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,997

    Default

    Quote Originally Posted by jkr_sea View Post
    I figured it out, the 2015-2019 x64 VC++ was not installed. Thanks for the help.
    You are very welcome. Thank you for letting us know what solved your problems. It helps us when crafting future replies to other customers with similar problems.

    Good luck at the tables. If you have any further questions or problems do not hesitate to ask us.

Similar Threads

  1. Setup was not completed successfully
    By Rude1 in forum Русский форум
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-2014, 02:05 PM
  2. How to SUCCESSFULLY transfer SQL and HEM to new partition??
    By 4entourage in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 08-19-2009, 10:03 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 05-08-2009, 06:21 PM
  4. Can't successfully install HoldemManager
    By davew in forum Manager General
    Replies: 10
    Last Post: 04-07-2009, 06:00 PM
  5. can't import successfully
    By MSUPokerGod in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 09-21-2008, 06:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •