Issues
Results 1 to 7 of 7

Thread: Issues

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    16

    Default Issues

    I constantly get 'no players were found' popups, don't know what that means. Also, depending on which player/alias is selected in HEM, it affects range wizard; either I don't get any data or by changing active player in HEM I might get data.

    Second, when observing ranges in range wizard 'hole cards' view, ranges are different compared to ranges in holdem manager 'holde card grid' view. Hole cards count is also lower than hand count in HEM.

    Just seems to be broken.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,866

    Default

    Please 'Contact Support' with a link to this thread and your forum username and ask if we can give you a Leak Explorer beta license to see if that solves these issues for you.

    If you would also like to participate in our private feedback group for the new Leak Explorer software on Slack you will need to install the Slack program from here - https://slack.com/downloads/windows - and create a free account then and let us know your email address you used with Slack in that support ticket so we can then invite you to the group.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    291

    Default

    I have range wizard and would like to participate in the leak explored beta. I've tried to log into contact support but it will not let me connect. Any ideas, Thanks

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,866

    Default

    Quote Originally Posted by Botmac View Post
    I have range wizard and would like to participate in the leak explored beta. I've tried to log into contact support but it will not let me connect. Any ideas, Thanks
    Please email your details/questions to support@holdemmanager.com with a link to this thread, your first/last name, and email address, and they should be able to resolve the matter for you.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2024
    Posts
    2

    Default

    hello, same problem with 'no players were found' popups from the first use. Could not find what the problem is. I use it for PLO database (maybe this is an issue?)

  6. #6
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,866

    Default

    Quote Originally Posted by Sg_233 View Post
    hello, same problem with 'no players were found' popups from the first use. Could not find what the problem is. I use it for PLO database (maybe this is an issue?)
    I don't think that RW supported PLO. If you have a license for RW you will need to request a Leak Explorer (LE) Beta license for PLO support I think.

    Please use the HM3 'Send Feedback' button from the left sidebar menu (or from the 'Help' menu at the top), and send a request for a Leak Explorer Beta license with a link to this thread, your forum name, and email address, and I can ask our QA/Testing Manager if he can issue you one.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    May 2024
    Posts
    2

    Default

    I have sent a request.

    Thank you.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 11-17-2012, 05:14 AM
  2. Full Tilt Tournament Import Issues
    By balvord in forum Manager General
    Replies: 8
    Last Post: 12-11-2010, 04:50 AM
  3. 2 Separate HUD Issues
    By jetsfan31 in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 07-20-2008, 09:03 PM
  4. Pop up issues
    By cooker3 in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 07-13-2008, 03:24 PM
  5. Prima Issues for users that upgraded to 1.06
    By JAK in forum Manager General
    Replies: 27
    Last Post: 07-11-2008, 12:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •