Reset licence key
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    40

    Default Reset licence key

    Hello HM Team, im creating this post because I dont find the option to reset my licenses. Could you help me please?
    To who could I send it my PM¿

    Thank you.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,991

    Default

    For the steps to reset your Holdem Manager code please see this FAQ: http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ager#resetCode

    If you continue to have problems, please reproduce the problem and zip/attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

Similar Threads

  1. after I buy hm3 licence the licence it's forever free?
    By mumuri3 in forum HM3 General Support
    Replies: 3
    Last Post: 06-01-2021, 05:54 PM
  2. Can't reset my licence
    By kayryakov in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 03-15-2016, 04:54 AM
  3. Replies: 7
    Last Post: 09-16-2014, 08:58 AM
  4. New Computer, bad time for reset licence??
    By Pirni in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 10-16-2010, 08:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •