bet365 - new 5max tables
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    13

    Default bet365 - new 5max tables

    Hi!
    Anyone else having problems with those new tables? It seems that seat numbers are assigned differently on each table.
    Is there a way to fix it via settings or we should wait for the update?

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    32,042

    Default

    This issue has been documented in detail and provided to the developers to resolve. If you want to be notified when it is fixed please send an email via the 'Contact Support' link and include "Notify Me When HMT-5181 Is Resolved" in the subject line and body of the email.

    The only workaround I can suggest is to left click the Table 'HUD' menu on each 5max table then choose the 'Set Table Size > Set as 5 max' option if you see that option available to you.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    14

    Default

    and HUD is not showing for all players on most tables it shows just for 3 players ( on 5/5 ) and some tables it shows for all 4 players as it should any reason why is that ?

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    32,042

    Default

    Quote Originally Posted by grdelin View Post
    and HUD is not showing for all players on most tables it shows just for 3 players ( on 5/5 ) and some tables it shows for all 4 players as it should any reason why is that ?
    It is caused by the fact that IPoker does not write table size information in their hand history files so we can't properly detect the size. The only possible workaround is posted in the reply directly above your post.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    14

    Default

    ok thx

Similar Threads

  1. problem with new bonus tables at bet365 (ipoker)
    By Sarsante in forum Manager General
    Replies: 9
    Last Post: 12-01-2010, 05:26 AM
  2. HUD-Problem at 5max Boss-Tables
    By Toligo in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 04-30-2010, 10:02 AM
  3. 5max and 6max tables at bossmedia???
    By alexS123 in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 03-04-2010, 04:21 PM
  4. Ongame 5max tables HUD position
    By Rafael in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2009, 07:48 PM
  5. Stats not showing for FT 5max tables
    By fooz in forum Manager General
    Replies: 12
    Last Post: 10-15-2008, 02:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •