Some ignition hands not importing in real time - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,994

    Default

    Quote Originally Posted by Com4nche View Post
    any update on this bug, very annoying
    This should hopefully be resolved in our latest beta version of HM3. You will receive a prompt to update HM3 any time there is an update available as long as you have enabled the Tools - Settings - General - [x] 'Check for Updates' and [x] 'Prompt for beta updates' options. You can check for new updates via the HM3 - Help - 'Check for updates...' option. You can also check for updates and release notes in our HM3 Releases forum or in our Release Notes FAQ.

    - Close your poker clients, close HM3 and right-click - 'Exit' the HM3 Server icon in the Windows Notification Tray.
    - Please update to our latest beta version of HM3 from this link.
    - Restart HM3 and make sure HM3 and the HM3 Server (Auto Import/HUD) is fully started.
    - Launch your poker client(s).

    If you continue to have problems: Please reproduce the problem and screenshot the table/desktop before and after the problems. In the Ignition Hand Grabber (IHG) 'Status' window click the ‘Gear’ icon and select ‘Create Support Bundle’ and send that to us in a support ticket with screenshots of the tables/problems. If the attachment is larger than 10MB please upload them to a file hosting site wetransfer or filedropper and copy/paste the download link directly into the support ticket email. Please see this FAQ for more detailed instructions.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2022
    Posts
    4

    Default Fix it

    Please fix this problem, it's too annoying. I'm using the latest beta version and it keeps happening

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    11

    Default

    same here , still happening , every day

  4. #14
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,994

    Default

    The 'invalid stack' errors are caused by a bug on the Ignition client side. They are generating the hands improperly so we have to reject them as an import error. The only workaround is to download the hands 24+ hours later and manually import them as instructed in this guide.

Similar Threads

  1. HM2 not importing hands from Ignition poker
    By 3steptrap in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 10-28-2016, 05:41 PM
  2. Hands not importing in real time. Help!
    By Skeksis87 in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 09-12-2015, 10:33 AM
  3. active sessions not importing in real time
    By duhnewbie in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2013, 06:11 PM
  4. Hands not importing or updating in real time on PKR
    By Shafty78 in forum General Support
    Replies: 10
    Last Post: 04-06-2012, 11:10 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 12-24-2009, 05:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •