rfi-stat on winamax broken
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    2

    Default rfi-stat on winamax broken

    since yesterday my rfi-stats are broken on winamax, as you see in the attachement. Everything else works fine. It seems like it's just the rfi but I didn't look too much into other stats. Every other site works fine. It also has nothing to do with the latest beta update, since it was broken before I updated. It just happened out of nowhere. thx for your help in advance.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,746

    Default

    Were both of those screenshots for the same player with the same filter? How many hands is that sample over? When posting screenshots we need full uncropped screenshots of the HM3 and/or HUD/Popup display.

    - Close your poker clients, close HM3 and right-click - 'Exit' the HM3 Server icon in the Windows Notification Tray.
    - Please update to our latest beta version of HM3 from this link.
    - Restart HM3 and make sure HM3 and the HM3 Server (Auto Import/HUD) is fully started.
    - Launch your poker client(s).

    Please try all the steps in this FAQ. If you continue to have problems please zip and email the problem original hand histories and tournament summaries to us as instructed with a link to this thread and your forum name. Make sure you also include screenshots of your reports/filters and a detailed description by tournament number, session, hole cards, filter, stat, etc. of some of the errors we need to test.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    1

    Default

    Winamax change PSKO hh
    Seat 2: _ _ (29302)
    Seat 3: Soress (11675)
    Seat 4: ass is ass (19930)
    Seat 5: RBMK-1000 (23233)
    Seat 6: Gus Nc (20090)

    after friday update

    Seat 2: _ _ (28667, 28667 bounty)
    Seat 3: Soress (11040, 11040 bounty)
    Seat 4: ass is ass (21905, 21905 bounty)
    Seat 5: RBMK-1000 (23198, 23198 bounty)
    Seat 6: Gus Nc (19455, 19455 bounty)

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    14

    Default Statistic StackSizeinBB

    Hi,
    I m on winamax too. The Statistic 'StackSizeInBB' used to show number of BB at start of the hand for many years!! It now shows how many BB lost / won the last hand..
    No link with the beta update as I have updated to see if it was corrected
    Thank to let me know if I can find stack in BB somewhere else

  5. #5
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,844

    Default

    Did you send a ticket with hand history files and a link to this thread?
    Regards udbrky (Chris)

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    14

    Default

    Hi, pb is fix, thx!!

Similar Threads

  1. RFI stat on 9 max tables
    By Joao.Cardoso in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2017, 05:08 PM
  2. Dynamic RFI stat?
    By 5NLto50NL in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 11-18-2017, 06:09 PM
  3. Replies: 15
    Last Post: 05-08-2014, 10:42 AM
  4. HUD - BB RFI stat alternative?
    By benthj in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 05-08-2013, 12:28 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 12-11-2011, 04:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •