No reaction from setup wizard
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2021
    Posts
    1

    Default No reaction from setup wizard

    Nothing happens when I click on 'Next'.

    It does highlight when the mouse hovers over, but no reaction when clicking. Have tried resarting & reinstalling but still the same.

    The 'Cancel' button works.

    HEM trouble.PNG
    Last edited by Wiggedy; 09-21-2021 at 11:58 PM.

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,819

    Default

    Please update to our latest beta version of HM3 from this link - https://www.holdemmanager.com/downlo...3&channel=beta

    If you continue to have problems: Please reproduce and screenshot the error then collect, zip and attach your \Desktop\HM3logs files, the screenshots and details of what steps preceded the error to a support ticket - https://support.holdemmanager.com/su...les-to-support
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 09-20-2018, 09:38 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 09-20-2018, 09:37 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 04-06-2013, 08:12 PM
  4. Reaction on raise Cbet
    By NoEmoti0n in forum Bug Reports
    Replies: 3
    Last Post: 12-21-2011, 08:43 AM
  5. Setup Wizard won't run
    By blingme in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 08-24-2008, 07:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •