No HUD on 888 SNAP tables after HM3 Update
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    35

    Default No HUD on 888 SNAP tables after HM3 Update

    No HUD on 888 SNAP tables after HM3 Update to version 3.1.18.0
    On regular tables HUD works properly
    it looks like this: https://gyazo.com/db77ef3cb13c8bfd76eadeb00bc7c031


    Reinstalling of 888poker client doesn't help.
    Please fix this problem
    Thanks

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,612

    Default

    We need you to reproduce the problem and send us your log files and history files in addition to a screenshot for us to review.

    Please reproduce the problem and:

    a) Take a screenshot of the table/desktop before and after the problems
    - Try to include the Live Play tab, Tools - Import details - Live Play and Errors, your poker client lobby and a browser page of this site visible in the screen shot.

    b) Click the 'Send Feedback' button from the left sidebar menu, or from the 'Help' menu at the top, and send your logs and config files with a detailed description of the problem.
    - You can also attach any screenshots or other files to the Send Feedback interface as long as they don't total over 10 MB (including logs).
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.

    *All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM3Archive is in C:\HM3Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Network\Month\DayOfMonth (example: C:\HM3Archive\SiteName\HM3Archive\2016\07\31). It is configured in the Tools - Settings - Import menu.


    Once you have sent all that you can try installing an older version of HM3 linked below to see if that solves the issues.

    Here is a link to the previous stable version 3.1.17.0 - https://www.holdemmanager.com/downlo...rsion=3.1.17.0

    And here are all the beta versions we released between 3.1.17.0 and 3.1.18.0:
    - https://www.holdemmanager.com/downlo...on=3.1.17.7373
    - https://www.holdemmanager.com/downlo...on=3.1.17.7380
    - https://www.holdemmanager.com/downlo...on=3.1.17.7386

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    35

    Default

    Hello. It fixed!!!
    When I tried to collect info about this problem and start time.is site, it tells me: your clock is 2 seconds ahead.
    I clicked "synchronize" button on the time.is site, then open SNAP table to reproduce the problem and saw a miracle: HUD appears!
    This is only thing I've done, so I think wrong time was a reason of my problem.
    Thanks for your advice and please close my Ticket #: 681035 beacause the problem is fixed.

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,612

    Default

    Quote Originally Posted by zferon View Post
    Hello. It fixed!!!
    When I tried to collect info about this problem and start time.is site, it tells me: your clock is 2 seconds ahead.
    I clicked "synchronize" button on the time.is site, then open SNAP table to reproduce the problem and saw a miracle: HUD appears!
    This is only thing I've done, so I think wrong time was a reason of my problem.
    Thanks for your advice and please close my Ticket #: 681035 beacause the problem is fixed.
    You are very welcome. *Thank you for letting us know what solved your problems. *It helps us when crafting future replies to other customers with similar problems.

    I will close your support ticket for you now. *If you have other questions you can open this ticket again (or close any open tickets yourself) in your My Tickets portion (lower right corner) of our support center - https://support.holdemmanager.com/ - or create a new ticket using the Send Feedback button in the left sidebar or Help menu of the software.

    Good luck at the tables. *If you have any further questions or problems do not hesitate to ask us.

Similar Threads

  1. HUD doesn't work on SNAP tables after 888 update
    By zferon in forum HM3 General Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2021, 02:58 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 11-06-2020, 12:43 PM
  3. Does HUD work on 888 snap cash game tables?
    By GODMODE in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2014, 07:34 PM
  4. Hud doesn't update after play snap poker in 888
    By I<3HM in forum Bug Reports
    Replies: 3
    Last Post: 06-17-2014, 02:21 PM
  5. Hud on 888 snap tables not working
    By maca12 in forum General Support
    Replies: 27
    Last Post: 06-05-2014, 07:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •