HM3 missing considerable hands on BetMGM
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    11

    Default HM3 missing considerable hands on BetMGM

    The thinly veiled rungood brag is unavoidable, but I'm up $133 (532 bb) over 700 or so hands at NL $25. However, my graph is only showing +$70. I'm not positive if it is continuing to miss hands, but it seems that it is. This is a major discrepancy in results that could seriously affect stated winrate over long run. It also implies that HUD info and long-term population data will be incomplete.

    Also, it appears to be counting most hands as individual sessions.

    Either BetMGM/Party is not properly writing all hands to the HD, or HM3 is not properly reading and assimilating them into the HM3 client. Is this a known problem? And does it have a known solution?

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,792

    Default

    Make sure you are showing the same currency.

    Please try all the steps in this FAQ. If you continue to have problems please zip and email the problem original hand histories and tournament summaries to us as instructed. Make sure you also include screenshots of your reports/filters and a detailed description by tournament number, session, hole cards, filter, stat, etc. of some of the errors we need to test.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    11

    Default

    I played two more sessions today, and the sessions seemed to be properly logged. The results on HM3 jived with my starting and ending balances for the day.

    I'll continue to monitor it but, at least today, the issue appears to have self resolved. Thanks.

Similar Threads

  1. HM3 on BetMGM/Party
    By r4p3_dRaNk in forum HM3 General Support
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-2021, 12:17 PM
  2. How to make the same pop-ups in hm3 as I had in hm3?
    By AngelR in forum HM3 General Support
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2021, 10:41 AM
  3. HM3 - can I trade my HM2+HM3 license in for PT4?
    By ten25 in forum HM3 General Support
    Replies: 1
    Last Post: 12-26-2020, 08:23 PM
  4. HM3 - missing "M Number" stat ?
    By aDRIAN747 in forum HM3 General Support
    Replies: 2
    Last Post: 11-27-2019, 07:53 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 01-02-2010, 04:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •