HEM3 wont manually import after update
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    18

    Default HEM3 wont manually import after update

    I recently purged all my hands at one site (ipoker).
    I then updated HEM3 as prompted.
    Now I have tried to import the hands at this site again by manually selecting File > import folder.
    But it just says 0 hands imported and I cannt find my player name listed (or any at ipoker) when I click on select player at the top.

    Not sure if the update caused this?

    1.png

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,820

    Default

    That isn't the right folder. See this:

    - https://hm2faq.holdemmanager.com/que...2/iPoker+Setup

    It should be

    - C:\Users\username\AppData\Local\skin\data\playerna me\History\Data
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    18

    Default

    I know that's not right for auto import, but I was trying to do a manual import from a folder I placed on the desktop.

    It normally works fine, but not since the update.

    Anyway I reinstalled HEM3 and went back to the older version and it works again, I will just avoid beta updates in the future because it often breaks something.

    THanks anyway

  4. #4
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,820

    Default

    We need to see the files and logs in the beta version.

    Please reproduce the problem and click the 'Send Feedback' button from the left sidebar menu (or from the 'Help' menu at the top), or choose 'Yes' if prompted to submit an error report, and send your logs and config files with a detailed step by step description of the problem that we can use to try and reproduce the problem.* You can also attach any screenshots or other files to the Send Feedback interface as long as they don't total over 10 MB (including logs).

    If you are unable to send the logs via the automated system for any reason you can collect and send the logs manually - https://support.holdemmanager.com/su...les-to-support
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Changed HUD in HEM3, wont update when I play
    By Dogloveraa in forum HM3 General Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2020, 10:36 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 04-26-2020, 06:14 AM
  3. Wont Manually Import
    By kerberos in forum HM3 Feature Requests and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 12-26-2019, 09:58 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: 10-13-2014, 10:17 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 01-10-2010, 08:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •