Databases
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Databases

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    10

    Default Databases

    My previous desktop crashed. I've manually backed up the database- and archive folder on a usb flashdrive. How do I import/add these hands (in)to my database I use on my new desktop? Do I have to check "allow to reimport files" in the HM3 software?

    Thanks in advance !

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,756

    Default

    If you don't have hands in the database, you don't have to worry about that. It won't hurt anything either.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    10

    Default

    I don't know exactly what you mean? I have allready 15k hands in the database on my new desktop. How do I exactly import/add these hands from my usb flashdrive into my database on my new desktop?

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,473

    Default

    You can restore the database using the HM3 - Tools - 'Restore Database...' menu option or you can import the hands using the HM3 - File - Import Folder/Files options.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    10

    Default

    < Multiple Same Replies >
    Last edited by J.M.; 07-21-2021 at 11:13 PM.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    10

    Default

    < Multiple Same Replies >
    Last edited by J.M.; 07-21-2021 at 11:11 PM.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    10

    Default

    < Multiple Same Replies >
    Last edited by J.M.; 07-21-2021 at 11:12 PM.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    10

    Default

    < Multiple Same Replies >
    Last edited by J.M.; 07-21-2021 at 11:14 PM.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    10

    Default

    I want to make from both the old database on the usb flashdrive ( from the crashed desktop) and the new database (allready 15k hands) on my new desktop, one database by importing the hands from the usb flashdrive into my new database ( 15k hands). What exactly I'll have to do to achieve this?

    By restore the database using HM3 - Tools - ' Restore Database ', I guess I only restore the old one from my flashdrive to my new desktop without importing the hands into the new one and than I have 2 seperated databases on my new desktop, the restored old one and the new one. Or am I misunderstood?

    Can I achieve one database by importing the hands using the HM3 - File - Import Folder/Files options? And if so, what files and /or folders do I have to import to get these hands from my flashdrive into the new (existing, 15 k hands) database, so I will have only 1 database, the existing new one including the old one. Should I import only the Archive Folder or - File and/or the Database Folder or - File?

    Should I toggle on the HM3 > Tools > Settings... > Import > [x] 'Allow reimport of hand histories'and click 'ok', because I have allready hands in the new database. Should I toggle it (always) on while importing old hands, even when I'm importing old hands from another database/desktop into my new existing database (with allready hands in it) on my new desktop?

    Or am I completely misunderstood again?

    Thanks in advance !

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    10

    Default

    Can I import the old Archive folder (previous crashed desktop), from my usb flashdrive into my existing database (which I allready use and with allready hands in it), to ''combine'' these two databases into one? Or should I do it another way?

    The old hands (previous desktop), were never in this database. So I guess I don't have to toggle on "allow reimport handhistories" ?

    And what about the player notes, how do I get them from my old database on the flashdrive into my existing database?

    Thanks in advance !
    Last edited by J.M.; 07-21-2021 at 12:53 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 11-23-2014, 03:06 PM
  2. Hero Screen name is changing when using multiple databases
    By Kampfpizza in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 07-20-2008, 09:42 AM
  3. ways to manage the databases in HM, observed hands?
    By Jun in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2008, 06:07 AM
  4. three databases, one computer
    By thesantini in forum Manager General
    Replies: 6
    Last Post: 07-11-2008, 07:50 PM
  5. Question about using 2 or more databases with the HUD
    By AjaxAchill in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-2008, 01:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •