HUD und Auto Import funktioniert nicht
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2021
    Posts
    3

    Default HUD und Auto Import funktioniert nicht

    Hi,

    habe HM3 lizenziert und folgendes Problem:

    -HUD zeigt keine Spielerstatistiken
    -In HM3 steht "Warte auf Hände..."
    -Auto Import ist aktiviert
    -Keinerlei Statistiken während der Session verfügbar
    -Import Details sagen "keine Fehler" jedoch sehe ich dort immer nur die Daten der letzten Session und nicht die der aktuellen

    Pokerraum ist Winamax.

    Wenn ich nach der Session HM3 und Winamax schliesse, habe ich keine Daten der aktuellen Session vorhanden. Wenn ich mich am nächsten Tag einlogge werden die Daten von der letzten Session geladen.

    Ich verstehe nicht wo der Fehler ist. Handhistory folder wurde gecheckt, ist in englisch. Hände werden auch imHM3 Archive gespeichert. Final funktioniert der Datenaustausch auch, halt nur viel zu spät.

    Kann mir jemand helfen?

    Vielen Dank vorab!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2021
    Posts
    3

    Default HUD funktioniert nicht und Daten werden erst sehr verspätet hochgeladen

    Hallo,

    ich habe gestern HM3 lizeneziert. Hatte vorab die free version und dort dieselben Probleme:

    - HUD zeigt keinerlei Informationen
    - Auto Import ist eingeschaltet und berichtet "keine Fehler"
    - Updateleiste unten rechts zeigt konstant "warte auf Hände...."
    - Handhistory folder ist gecheckt, Hände werden auf englisch gespeichert
    - Hände werden auch im HM3 archive abgespeichert

    Während der Session habe ich jedoch 0 Information, keine Live stats kein HUD. Komischerweise werde die Daten beim nachträglich beim nächsten log in hochgeladen.

    Kann mir hier jemand einen Tipp geben?

    Danke vorab und beste Grüsse!

  3. #3
    HM Support netsrak's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Germany
    Posts
    25,758

    Default

    Am besten gehst du die FAQ dazu nochmal Schritt für Schritt durch: https://support.holdemmanager.com/su...-3/213/Winamax

    Hört sich an als wenn da irgendwas nicht stimmt.
    Könnte auch sein dass auf deinem Rechner Datum bzw. Uhrzeit falsch eingestellt sind.

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,496

    Default

    Winamax recently updated their software to change the hand history folder location so you need to install the new HM3 beta version 3.1.16.7108 to support this change in the Winamax software. You will receive a prompt to update HM3 any time there is an update available as long as you have enabled the Tools - Settings - General - [x] 'Check for Updates' and [x] 'Prompt for beta updates' options. You can check for new updates via the HM3 - Help - 'Check for updates...' option. You can also check for updates and release notes in our HM3 Releases forum - https://forums.holdemmanager.com/forumdisplay.php?f=278 - or in our FAQs - https://support.holdemmanager.com/su.../Release-Notes

    - Close your poker clients, close HM3 and right-click - 'Exit' the HM3 Server icon in the Windows Notification Tray.
    - Please update to our latest beta version of HM3 from this link - https://www.holdemmanager.com/downlo...3&channel=beta
    - Restart HM3 and make sure HM3 and the HM3 Server (Auto Import/HUD) is fully started.
    - Launch your poker client(s).

    If you continue to have problems please make sure that HM3 is properly configured to auto import from the new hand history folder, and 'Remove' the old folder from the HM3 Site Settings, as instructed in this guide - https://support.holdemmanager.com/su...-3/213/Winamax

    If none of that helps: Please see our HUD Troubleshooting FAQ - https://support.holdemmanager.com/su...roubleshooting - and if that does not help then please send the requested logs, screenshots, and hand history files in a support ticket as instructed at the bottom of that FAQ.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2021
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    Winamax recently updated their software to change the hand history folder location so you need to install the new HM3 beta version 3.1.16.7108 to support this change in the Winamax software. You will receive a prompt to update HM3 any time there is an update available as long as you have enabled the Tools - Settings - General - [x] 'Check for Updates' and [x] 'Prompt for beta updates' options. You can check for new updates via the HM3 - Help - 'Check for updates...' option. You can also check for updates and release notes in our HM3 Releases forum - https://forums.holdemmanager.com/forumdisplay.php?f=278 - or in our FAQs - https://support.holdemmanager.com/su.../Release-Notes

    - Close your poker clients, close HM3 and right-click - 'Exit' the HM3 Server icon in the Windows Notification Tray.
    - Please update to our latest beta version of HM3 from this link - https://www.holdemmanager.com/downlo...3&channel=beta
    - Restart HM3 and make sure HM3 and the HM3 Server (Auto Import/HUD) is fully started.
    - Launch your poker client(s).

    If you continue to have problems please make sure that HM3 is properly configured to auto import from the new hand history folder, and 'Remove' the old folder from the HM3 Site Settings, as instructed in this guide - https://support.holdemmanager.com/su...-3/213/Winamax

    If none of that helps: Please see our HUD Troubleshooting FAQ - https://support.holdemmanager.com/su...roubleshooting - and if that does not help then please send the requested logs, screenshots, and hand history files in a support ticket as instructed at the bottom of that FAQ.

    Great! Just tried it and opened a cash game table and it seems to work!
    Thanks a lot for the support!

    Best regards

Similar Threads

  1. Auto-Refresh funktioniert nicht auf microgaming
    By Farley in forum German Forum
    Replies: 3
    Last Post: 05-18-2018, 03:32 AM
  2. auto hand importing funktioniert nicht
    By julia87 in forum German Forum
    Replies: 1
    Last Post: 05-04-2018, 04:11 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 04-07-2012, 07:04 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 02-16-2012, 08:27 AM
  5. Auto-Import funktioniert nicht mehr
    By PoketKing in forum German Forum
    Replies: 10
    Last Post: 06-14-2011, 08:54 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •