HM3 starts up but cant open software
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    11

    Default HM3 starts up but cant open software

    Hi,

    I start the software and it's running, but when I click the icon it won't pop up.
    HUD is running and I see in my taskbar that the HM3 is running too.

    Does anyone know what kind of bug this is?

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,486

    Default

    If you see HM3 in the taskbar, and can see the preview of HM3 in the 'peek' window when you hover over the HM3 icon in the task bar, then it sounds like it is running but being displayed off the screen.

    It is open but is being displayed outside the borders of your display. This can happen as a result of Windows updates, graphics driver updates, if you added/removed a monitor or edited some of your Windows Display Settings options.

    Please follow this FAQ to fix the problem with windows moving off screen:
    http://www.howtogeek.com/howto/windo...eyboard-trick/

    Note: You may have to use the Ctrl key with the Arrow keys or Mouse to get it to start moving.

    If you continue to have problems:

    - Close your poker clients, close HM3 and right-click - 'Exit' the HM3 Server icon in the Windows Notification Tray.
    - Open Windows File Explorer and browse to - C:\Users\{WindowsUserName}\AppData\Local\Max_Value _Software_LLC
    - If you can't see it, turn off the windows option that is hiding that directory.
    - Select and delete ALL the folders/files you see there.
    - Now Restart HM3 and it will open near the top left corner of your primary monitor.

    If none of that helps: Please create a support ticket via the 'Contact Support' link with a link to this thread and your forum username. Please reproduce the problem and attach a set of log files and a screenshot and detailed description of the issue in the support ticket you created.

Similar Threads

  1. HM3 Starts and Crashes, but HUD works
    By jschlach in forum HM3 Bug Reports
    Replies: 5
    Last Post: 03-13-2021, 01:15 PM
  2. HM3 starts new sessions while playing
    By Oli3579 in forum HM3 Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 05-14-2020, 09:34 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 11-08-2011, 08:06 PM
  4. HM starts but no screen
    By hong in forum Releases
    Replies: 9
    Last Post: 01-04-2011, 04:19 AM
  5. starts in autoimport mode but isn't
    By Ouch8s in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 08-10-2009, 11:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •