Pokerking tournie HUD not displaying
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    31

    Default Pokerking tournie HUD not displaying

    Hi there,

    My Pokerking(WPN) tourny HUD is not displaying whilst other sites are working, what can I do to fix this?

    I was trying to get this working on HM2 since I'm still using it.

    However I imported my database into HM3 and notice that the Pokerking hands have been imported. Hopefully this gives more useful info about getting the HUD to work with HM2.

    Thanks
    Last edited by Sageypoo; 04-07-2021 at 06:35 PM.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,227

    Default

    As previously communicated in emails, alerts, and forum posts, there will be no future updates or support for HM2. WPN subsequently released an update that changed the hand history format of tournament tables. This has resulted in the hands not importing and the HUD not displaying on those tables for HM2 users. Because HM2 is no longer supported, we suggest that you upgrade to HM3 which has a fix for this in our latest HM3 version.

Similar Threads

  1. HUD is not working since recent PokerKing (WPN) update
    By wallace09 in forum HM3 General Support
    Replies: 6
    Last Post: 11-21-2020, 11:44 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 03-31-2011, 05:20 PM
  3. The last few hands of tournie arent there
    By TheChimp in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 07-29-2010, 12:02 PM
  4. Why no tournie HUD?
    By heyguy in forum Manager General
    Replies: 16
    Last Post: 07-04-2009, 02:09 PM
  5. Cash and tournie results combined
    By Clive100 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 05-20-2009, 12:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •