HM3 HUD only working on some tables
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    3

    Default HM3 HUD only working on some tables

    Just playing on stars, only 3 tables.

    1 of the 3 not being recognised. OFC its the biggest mtt I'm playing.

    No HUD, nothing recognised in Live play. I've restarted the stars client and HM3, and when that didnt work I restarted the whole PC. Still the same table not showing. What can I do?

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,719

    Default

    What is the buyin? Your license is small stakes, so if it is over $22, it won't work.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    3

    Default

    What is the buyin? Your license is small stakes, so if it is over $22, it won't work.

    That'll be it. I'm an idiot. I forgot that when I upgraded to HM3 I downgraded the stakes because I wasn't using them. Thank you.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 03-22-2020, 11:25 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 07-25-2018, 08:41 PM
  3. Notes only working on some tables.
    By JimmyChances in forum NoteCaddy
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2013, 04:04 PM
  4. HUD only shows on some tables (RUSH POKER)
    By zombie in forum Manager General
    Replies: 9
    Last Post: 04-27-2010, 08:18 AM
  5. HUD only showing up on some of my tables (stars).
    By _Towelie_ in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 12-04-2009, 12:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •