Notecaddy Licenses
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    431

    Default Notecaddy Licenses

    I had to renistall HM and after doing so notecaddy isnt being installed. I click add HM3 apps then i get invited to pay. Does this mean my license has expired? Does anyone know what the difference is between notecaddy free version and the paid version? I cant find this out on the website.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,242

    Default

    Please see this thread.

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    The NC Beta licenses were deactivated on Nov 27th at 3:00 PM GMT.

    NC for HM2 license holders will receive a 4-month NC for HM3 license at no charge.

    After 3:00 PM GMT on Nov 27th, you can enable NC for HM3 in the HM Store here or click on the Apps menu within HM3.
    Quote Originally Posted by NotecaddyEdge View Post
    It appears that today is the day that the 4-month HM3 NC license for users who purchased it for HM2 has expired.

    To continue to use NC for HM3 it needs to be purchased from here https://www.holdemmanager.com/hm3/apps/notecaddy.php

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    431

    Default

    Reluctantly i handed over my money despite the fact i have purchased this program previously for USD 100 and it is currently in a state of disaray, I have previously purchased expensive packages so don't have much of an option if i wish to continue using. As soon as i open my HM3 i get an error saying Notecaddy is unable to acquire a remote resource. Please make sure your firewall isn't blocking the url: https://www.assaultware.com/authupdate.asmx

    please advise what i should do

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    13

    Default

    This is BS man. I prevoiusly purchased many expensive packages (3rd party I know, but sponsored by the official hm site nonetheless), many of them aren't up to date and don't work well with hm3's notecaddy - which by itself doesn't work very well at all, yet - and now you're charging extra money despite the fact that when we first bought NC it was supposed to be a lifetime license.
    Of course I feel committed to buy it because of all the money spent on packages, popups etc. Good job.

  5. #5
    Moderator NotecaddyEdge's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    1,417

    Default

    Quote Originally Posted by MartinBKK View Post
    Reluctantly i handed over my money despite the fact i have purchased this program previously for USD 100 and it is currently in a state of disaray, I have previously purchased expensive packages so don't have much of an option if i wish to continue using. As soon as i open my HM3 i get an error saying Notecaddy is unable to acquire a remote resource. Please make sure your firewall isn't blocking the url: https://www.assaultware.com/authupdate.asmx

    please advise what i should do
    Hi MartinBKK,

    It could be that your antivirus/firewall is inhibiting something that is required for HM3/NC to function properly.**Here's a link that shows how to add a folder to your exclusion list in windows 10:**https://support.microsoft.com/en-us/...ndows-security.

    Please add the folders below into your exclusion list:
    C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Roaming\Max Value Software
    C:\Program Files (x86)\Holdem Manager 3

    If you use a different antivirus/firewall than windows defender please add the folder exceptions listed above into them.

    ​After doing this, please restart your PC and see if you still have the issue.**

  6. #6
    Moderator NotecaddyEdge's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    1,417

    Default

    Quote Originally Posted by LutherBlissett00 View Post
    This is BS man. I prevoiusly purchased many expensive packages (3rd party I know, but sponsored by the official hm site nonetheless), many of them aren't up to date and don't work well with hm3's notecaddy - which by itself doesn't work very well at all, yet - and now you're charging extra money despite the fact that when we first bought NC it was supposed to be a lifetime license.
    Of course I feel committed to buy it because of all the money spent on packages, popups etc. Good job.
    You are still able to use the NoteCaddy for HM2 that you purchased for lifetime, unless it has broken functionality because of sites changing things around..

    NoteCaddy is an add-on and the developers have to get paid somehow to keep developing it and making it work for HM3, so I can understand why they are not giving it free forever for HM3. They've put in a ton of work to get it to function for HM3, which is completely different than HM2.

Similar Threads

  1. Licenses and New PC
    By markbris in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 06-08-2009, 09:54 PM
  2. reformatted my HDD...do I lose one of my two licenses now?
    By giveemhell24 in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 05-26-2009, 01:12 PM
  3. How many licenses does one get when buying the software?
    By Tyrone Shuz in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 05-14-2009, 12:47 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 05-12-2009, 07:54 PM
  5. Have used both licenses and moving database
    By KappaKid83 in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 04-10-2009, 03:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •