Notecaddy doesnt start
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20

    Default Notecaddy doesnt start

    Bought the all stakes pack
    Did all the process to Import from Hm2 to Hm3
    but doesnt start creating notes
    note not working.PNG

  2. #2
    Moderator NotecaddyEdge's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    1,414

    Default

    Quote Originally Posted by Filet-O-Fish View Post
    Bought the all stakes pack
    Did all the process to Import from Hm2 to Hm3
    but doesnt start creating notes
    note not working.PNG
    Hi Filet-O-Fish,

    Can you please try resetting your NC settings to see if it works for you after that?

    1. To reset NC to factory defaults, close HM3 (and the server from the taskbar) and go into: C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Roaming\Max Value Software\Holdem Manager\3.0\AppsData\NoteCaddy.
    2. In this directory move all of your .xml files into a new folder somewhere else, like your desktop (these serve as backup files).
    3. Restart HM3, go back into NoteCaddy. Import your ColorDefinitions.xml that you backed up previously (NoteCaddy → Tools → Import Color Definitions).
    4. Once that is done, then go into NoteCaddy → File → Settings, adjust them to your preferences.
    5. Reset and reprocess the notes by clicking File → Reset Notes, and then choose Yes to the prompts.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20

    Default

    I did and still nothing
    I also re-did all the process both w manager my ultimate pack or doing manually as instructed in the video.

  4. #4
    Moderator NotecaddyEdge's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    1,414

    Default

    Thanks for trying that, but sorry it didn't work.

    Can you please try creating a new database in HM3, import some of your hands into it, and then try to process the notes again?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20

    Default

    Still nothing w new database
    If I remove color definitions and dont import it again it starts taking notes BUT not the notes in the package not the badges ecc
    I am using version 3.1.15.0

  6. #6
    Moderator NotecaddyEdge's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    1,414

    Default

    Quote Originally Posted by Filet-O-Fish View Post
    Still nothing w new database
    If I remove color definitions and dont import it again it starts taking notes BUT not the notes in the package not the badges ecc
    I am using version 3.1.15.0
    Hi Filet-O-Fish,

    What do you mean exactly that it is not taking notes for the notes in the package? Maybe I can understand better if you can share a screenshot that displays how you determine it's not taking notes for the package.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    2

    Default

    Also Notecaddy stopped working today. This does not start even after creating a new empty base and deleting and cleaning the folder in appsdata. notecaddy.png link to log https://whosts.ru/OgN7ybesjr

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    10

    Default

    Notecaddy stopped and disappeared in Apps menu of HM3.1.png How can i check my license, because during the game it does not import hands and does not create notes. And I think there are too many errors in the log file: https://drive.google.com/file/d/13ze...ew?usp=sharing

    During start YM3 in the log files there is not even information about the presence of NoteCaddy in HM3 applications.
    Last edited by karp; 03-28-2021 at 08:43 AM.

  9. #9
    Moderator NotecaddyEdge's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    1,414

    Default

    NC for HM3 was given for 4 months free for people who had purchased it for HM2. Today is the day that 4 months ran out. So you have to purchase it from here for it to continue to work for your HM3 https://www.holdemmanager.com/hm3/apps/notecaddy.php

  10. #10
    Junior Member Floridakrsk's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Moscow
    Posts
    15

    Default

    This is not manly, you guys understand? I paid $ 125 for a subscription. Somewhere in the license it says that it is zeroed?

Similar Threads

  1. notecaddy doesnt create notes
    By Mademan in forum NoteCaddy
    Replies: 4
    Last Post: 03-01-2015, 04:56 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 10-03-2012, 02:47 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 11-09-2011, 06:53 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 01-29-2009, 12:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •