HM3 stuck in "Could Not Start My Licenses"
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    5

    Default HM3 stuck in "Could Not Start My Licenses"

    Hey,

    HM crashed and upon restart, I encountered this problem:



    No matter what I do, the License server can't be reached. My system time is accurate / windows updated etc. (I checked other threads that reported the same issue).

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,702

    Default

    This should be resolved now.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. How does HM3 "decide" to start a new session in "LivePlay" tab?
    By polarop in forum HM3 General Support
    Replies: 3
    Last Post: 02-14-2021, 12:36 PM
  2. NC notes not functioning across licenses
    By tlukasha in forum NoteCaddy
    Replies: 5
    Last Post: 08-04-2019, 10:32 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 12-29-2011, 02:54 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 07-18-2011, 05:33 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-29-2011, 08:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •