hm2 not sync
Results 1 to 7 of 7

Thread: hm2 not sync

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    1

    Default hm2 not sync

    Hello!

    I have a problem when i try to sync my database in cloud hm2 says: sync error: faultCode not int or string.

    How can i fix that?

    Thank you!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    9

    Default Sync Error: faultCode not int or string

    Hi,

    I am getting this error message when trying to sync my HM2 database to cloud. Is the Sync function available yet?

    Thanks

    sync error.png

  3. #3
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,898

    Default

    I have escalated your issue to our 2nd level support techs and they will respond to your email as soon as possible.

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,838

    Default

    The HM Sync service is working again now.

    2021-03-18_12h33_13.png

    Note: The HM2 Sync service will be discontinued on May 31, 2021 as part of the official HM2 End Of Life that was effective December 31, 2020.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2021
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    The HM Sync service is working again now.

    2021-03-18_12h33_13.png

    Note: The HM2 Sync service will be discontinued on May 31, 2021 as part of the official HM2 End Of Life that was effective December 31, 2020.
    Thank you Fozzy

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2023
    Posts
    1

    Default

    Is the HM Sync service active now?
    Geometry Dash Scratch

  7. #7
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,838

    Default

    Quote Originally Posted by taylorgodiva28 View Post
    Is the HM Sync service active now?
    Geometry Dash Scratch
    No. The HM2 Sync service was discontinued on May 31, 2021 as part of the official HM2 End Of Life that was effective December 31, 2020.

    There is no similar service for HM3. The only way to sync them currently is manually. You would need to keep your \HM3Archive folder on both machines sync'd via dropbox (or similar cloud hosting service), and manually import recent hands to each computer like we suggest here.

    You can use the Tools - Backup/Restore Database menu option for the initial transfer of the database but after that you will have to manually import hands/notes to keep them in sync.

    Please do not create your HM3 Database in a sub-folder of the \Program Files (x86)\Holdem Manager 3\ installation folder, or any cloud file hosting service (Dropbox, OneDrive, Google Drive, etc) as it can cause database corruptions because it will constantly be syncing the database to the cloud while you are playing/importing. You can configure HM3 to archive any auto imported hand history files to a cloud file hosting service folder if you choose to as that will not affect the SQLite database in any way, and you can obviously store any HM3 database backup files you create in a cloud folder instead of the default path HM3 suggests when backing up databases.

Similar Threads

  1. HM2 Sync not showing
    By itsmequik in forum General Support
    Replies: 5
    Last Post: 12-19-2012, 10:41 PM
  2. HM2 Opponents tab not in sync
    By jdub in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-14-2012, 06:19 AM
  3. HM2 sync problem (uploads but does not download hands)
    By jankhner in forum HM2 Releases
    Replies: 1
    Last Post: 02-06-2012, 02:24 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 12-31-2011, 10:56 AM
  5. HM2 Database Sync is not correct #3208
    By gyurma85 in forum Bug Reports
    Replies: 5
    Last Post: 11-03-2011, 03:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •