Need Help with Digits for "Number of hands"
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    5

    Default Need Help with Digits for "Number of hands"

    Hello,

    I got a little question about the number of hands. Before on HM2 the number of hands on players appear like this : "2k8" and now in HM3 it's like "2800", is there an option somewhere to switch ?


    Thanks,
    Mazoon

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,236

    Default

    You need to replace the 'Total Hands' stat in the HUD Editor... - Profile with the 'Total Hands Abbrev' stat:




  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    5

    Default

    Ok perfect I got it!

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    5

    Default SB Resteal vs BTN / BB Resteal vs BTN and same things as Hero

    In HM2 i used this four precious stats : SB Resteal vs BTN / BB Resteal vs BTN and same things against Hero. Nowadays in HM3 they had disappear ? I only saw "Resteal vs BTN"... Is there a way to fix that ?
    How my Imported HUD from HM2 consider this stats in HM3 ?
    Thanks, Mazoon

  5. #5
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,236

    Default

    HM3 does not have positional versions of every HUD stat like HM2 did, as many customers felt it cluttered up the stats list. Instead we have the HUD - HUD Editor - Item Properties - Position modifier as shown in this screenshot:



    HM3 should have set the positions accordingly. You can confirm that in the HM3 - HUD Editor.. to make sure the positions are set properly.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    5

    Default

    Perfect, thanks a lot!

  7. #7
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,236

    Default

    You are very welcome. Good luck at the tables. If you have any further questions or problems do not hesitate to ask us.

Similar Threads

  1. always same number of digits in hud
    By von7thal in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-28-2012, 04:11 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 12-29-2011, 02:54 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 11-02-2011, 05:14 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 02-16-2011, 11:28 PM
  5. HUD: show only 3 digits of players name
    By DENtrobat in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2010, 08:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •