Sample sizes in popup
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    86

    Default Sample sizes in popup

    First of all, bit weird that this is turned off, you guys are a statistics related company and should be well aware off the importance off sample size....

    https://gyazo.com/4198ebce8f9e7bc104cd2161c2fe7faa

    Is it possible to just do it like HM2? i dont see a point of having 68% cbet (301/445), but i did see the point of HM2 showing if the sample size was lower then a 100 in terms of reliability. I cant use a HUD without knowing the sample of a stat im looking at, it basicly useless as i cant weight in the reliability. But all this info HM3 shows when you turn it on i dont think contributes much, its just more useless numbers to ignore. HM2 was so great if it would just run a little bit smoother, dont see the point of going PT5 mode at all.
    Last edited by fozzy71; 02-22-2021 at 01:56 PM. Reason: fixed image url

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,074

    Default

    This feature request has been documented in detail and provided to the developers for future consideration. *

    HMT-4985: Add option to hide popup samples (times/opportunities) after 99 samples (Missing HM2 Feature)

    If you want to be notified if/when it is added please send an email via the 'Contact Support' link and include "Notify Me When HMT-4985 Is Resolved" in the subject line and body of the email.

  3. #3
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,074

    Default

    We also have another related feature request that you may be interested in:

    HMT-2094: HUD Editor - Add an option to display opportunities as (Opportunities) instead of (Times/Opportunities) in popups

    This feature request has been documented in detail and provided to the developers for future consideration. *If you want to be notified if/when it is added please send an email via the 'Contact Support' link and include "Notify Me When HMT-2094 Is Resolved" in the subject line and body of the email.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    43

    Default

    I'd like to +1 on this. Seems like an easy thing to fix and should be very important for a lot of users.

    /B

  5. #5
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,074

    Default

    Quote Originally Posted by Beachking View Post
    I'd like to +1 on this. Seems like an easy thing to fix and should be very important for a lot of users.

    /B
    If you want to +1 either of those issues you have to follow the steps above so you can be added to the internal developer tickets. That is how we track the priority/popularity of feature requests as we have no way to track them in the forums.

    These feature requests have been documented in detail and provided to the developers for future consideration. *If you want to be notified if/when they are added please send an email via the 'Contact Support' link and include "Notify Me When HMT-4985 and HMT-2094 Are Resolved" in the subject line and body of the email.

Similar Threads

  1. Sample sizes for stats
    By PureSWAG in forum General Support
    Replies: 5
    Last Post: 06-08-2017, 01:30 AM
  2. Sample sizes for stats
    By bay in forum Share your HM2 HUD Configurations
    Replies: 2
    Last Post: 01-21-2015, 06:11 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-12-2013, 08:12 AM
  4. HEM stats - sample sizes
    By offcentre in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 09-30-2009, 08:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •