Latest Results Not Showing in Reports
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    97

    Default Latest Results Not Showing in Reports

    I haven't used HM3 since September. When I started again today, my hands are importing fine and the HUD and current hands are showing correctly on the tables.

    However, data within the HM3 main interface is not being updated. My "Live Play" section still shows hands for September and the reports do not include today's hands.

    All filters are turned off.

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,654

    Default

    Please always tell us the site and game type.

    Please update to our latest stable version of HM3 from this link - https://www.holdemmanager.com/downlo...channel=stable

    Please reproduce the problem and:

    a) Take a screenshot of the table/desktop before and after the problems
    - Try to include the Live Play tab, Tools - Import details - Live Play and Errors, your poker client lobby and a browser page of this site visible in the screen shot.

    b) Click the 'Send Feedback' button from the left sidebar menu, or from the 'Help' menu at the top, and send your logs and config files with a detailed description of the problem.
    - Send the screenshots in the same/new support ticket the Send Feedback system generated for this issue. Here is a direct link to your My Tickets page.
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.

    *All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM3Archive is in C:\HM3Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Network\Month\DayOfMonth (example: C:\HM3Archive\SiteName\HM3Archive\2016\07\31). It is configured in the Tools - Settings - Import menu.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    97

    Default

    I figured out my problem, which should have been obvious.

    I had set a player alias. The hands were previously importing by player ID; they are now importing by player name.

    I switched the alias to my player names and it of course worked.

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,069

    Default

    Thank you for letting us know what solved your problems. Good luck at the tables. If you have any further questions or problems do not hesitate to ask us.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 04-06-2015, 06:34 PM
  2. Tourney/Results/Stats/Monthly/Run report not showing results
    By poker invest in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 12-14-2011, 11:32 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 08-16-2011, 06:44 AM
  4. reports not showing results from cap games
    By arand11 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 09-06-2010, 11:52 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 06-23-2010, 12:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •