ACR HUD not working
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    55

    Default ACR HUD not working

    will there be an update for ACR for HM2? Or should finally stop putting it off and start using HM3?

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,087

    Default

    There will be no more HM2 updates to address the change WPN made to their tournament hand history format the other day as HM2 support ended on Dec 31, 2020. We already fixed this in the HM3 beta update we released yesterday.

Similar Threads

  1. HUD Not Working on ACR
    By HittingCoach in forum HM3 General Support
    Replies: 12
    Last Post: 01-22-2021, 12:38 PM
  2. HUD not working after ACR update
    By blaiseydimes in forum HM3 General Support
    Replies: 0
    Last Post: 09-16-2020, 02:59 PM
  3. Hud not working for ACR Blitz tables
    By rickosu in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2020, 09:04 AM
  4. HUD not working on ACR
    By blaiseydimes in forum HM3 General Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-25-2020, 10:23 PM
  5. HUD not working in ACR
    By khrristian18 in forum General Support
    Replies: 5
    Last Post: 07-10-2019, 08:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •