HUD Not Working on ACR - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    They changed their tournament hand history format. We should have a new beta update pushed out soon to try and fix this.

    You will receive a prompt to update HM3 any time there is an update available as long as you have enabled the Tools - Settings - General - [x] 'Check for Updates' and [x] 'Prompt for beta updates' options. You can check for new updates via the HM3 - Help - 'Check for updates...' option. You can also check for updates and release notes in our HM3 Releases forum or in our Release Notes FAQ.
    Can you email me when the update is available? I won't be using HEM3 for anything else so I won't know when it's time

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    2

    Default

    Thank you !

  3. #13
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,090

    Default

    Quote Originally Posted by WhyWouldntWe? View Post
    Can you email me when the update is available? I won't be using HEM3 for anything else so I won't know when it's time
    The update was released yesterday. Please update to our latest beta version of HM3 from this link.

    You will have to 'force reimport' the hands if importing them to the same database. Toggle on the HM3 - Tools - Settings - Import - [x] 'Allow reimport of hand histories' then import the files again using the HM3 - File - Import Folder/Files options. See the linked images below:





    If you continue to have problems: Please create a support ticket via the 'Contact Support' link with a link to this thread and your forum username. Please reproduce the problem and attach a set of log files and a screenshot and detailed description of the issue in the support ticket you created.
    Last edited by fozzy71; 01-22-2021 at 01:00 PM.

Similar Threads

  1. HUD not working after ACR update
    By blaiseydimes in forum HM3 General Support
    Replies: 0
    Last Post: 09-16-2020, 02:59 PM
  2. Hud not working for ACR Blitz tables
    By rickosu in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2020, 09:04 AM
  3. HUD not working on ACR
    By blaiseydimes in forum HM3 General Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-25-2020, 10:23 PM
  4. HUD not working in ACR
    By khrristian18 in forum General Support
    Replies: 5
    Last Post: 07-10-2019, 08:28 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 08-02-2014, 11:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •