It does not work anymore
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    22

    Default It does not work anymore

    I switched to hm3 last week, today I'm going to open hm3 and it asks me for the license, I insert the data and hm3 crashes.
    I have tried many times but I always have the same problem.
    please help me i urgently need to fix this problem

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    2

    Default

    The same thing is happening to me. Was working yesterday, not recognizing my license as of 11am MST today (1 hour ago).

    I have tried updating to the latest version, running as administrator, resetting my password. Not sure what else to try.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    22

    Default

    I can't log into the site now, what'happen?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    22

    Default

    everything is blocked, I can not even enter the site to check the license

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    1

    Default

    Same issue here, saying "cannot recognize your license when offline", when I was actually online with everything else on PC working fine.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    36

    Default

    Unacceptable. Was forced to buy HM3 cause HM2 didn't work well, and now this

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    4

    Default

    Same here.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    17

    Default

    Same

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    2

    Angry

    Unacceptable

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    2

    Default

    Just got a reply from support:

    Hello,

    I'm sorry to hear you're having issues with the software.

    Our license server is currently having some issues that is affecting a number of customers and we are working on a solution. We hope to have it fixed soon but I do not yet have an ETA from our web team.

    Ed

Similar Threads

  1. HUD does not work anymore
    By P41N in forum Manager General
    Replies: 14
    Last Post: 03-30-2010, 05:44 AM
  2. HM does not work anymore
    By Orrie in forum Manager General
    Replies: 6
    Last Post: 03-29-2010, 04:50 AM
  3. import does not work anymore
    By meffi78 in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 07-21-2009, 05:55 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 06-12-2009, 06:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •