Как перенести настройки НМ2 в НМ3?
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    1

    Post Как перенести настройки НМ2 в НМ3?

    Как перенести настройки НМ2 в НМ3?

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,828

    Default

    - If the HUD was exported from HM2 then use the HM3 - HUD - HUD Editor - 'Options' button - 'Import HM2 Profile' and import that {HUDname}.xml file.
    - If you already have that HUD imported to HM2 and HM3 is installed on the same computer you can use the HUD - 'Import HM2 Profile...' method also.

    If you also want to import the database that is done via the HM3 - File - 'Import HM2 Database...' option.

Similar Threads

  1. Количество турниров в активной сесси
    By Vampirkule in forum Русский форум
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2017, 02:15 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 10-15-2014, 01:08 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-06-2014, 01:25 PM
  4. Replies: 19
    Last Post: 08-17-2013, 10:38 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-24-2013, 04:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •