HM2 not working
Results 1 to 4 of 4

Thread: HM2 not working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    2

    Default HM2 not working

    Hello All,

    Forgive my ignorance here but I have no clue what I need to do to get my HEM2 working. I used to play a decent amount back in 2012, but then I don't think I played online in the last 7 years or so. I tried to open HEM2 and got a bunch of errors, saying it couldn't validate the license and such. I haven't used a different computer than the one I'm on.

    How should I proceed?

    TIA

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,616

    Default

    Please see this FAQ for help in resolving licensing issues - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...Holdem+Manager

    If you continue to have problems, please reproduce the problem and zip/attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    2

    Default

    license.PNG

    It says a valid license could not be obtained, I received an email that the password was reset.

    Do I need to uninstall HEM2, reinstall it and then input the code?

    Thanks

  4. #4
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,616

    Default

    That version is very many years old, that's why. You should update regularly.

    Please update to this version
    http://www.holdemmanager.com/Downloa...pdate_8699.exe

    Please see this FAQ for help in resolving licensing issues - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...Holdem+Manager

    If you continue to have problems, please reproduce the problem and zip/attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. How to export notes from HM2 to HM2/backup is not working
    By triskac in forum General Support
    Replies: 7
    Last Post: 02-16-2012, 04:48 PM
  2. hud not working table manager not working
    By hockeyshawny in forum Manager General
    Replies: 7
    Last Post: 08-26-2010, 09:57 PM
  3. Import not working + HUD not working
    By MaxRaises in forum Manager General
    Replies: 8
    Last Post: 08-10-2009, 04:06 AM
  4. Table Finder not working / HUD Not working
    By discobisco in forum Manager General
    Replies: 8
    Last Post: 07-07-2009, 05:03 PM
  5. HUD not working on AP, update not working either
    By sasquatchexpress in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 04-30-2009, 08:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •