Custom stat
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Custom stat

  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    84

    Default Custom stat

    Hi,

    Is it possible to make a custom stat for raise first in from the hijack for fullring?
    I've never used HM2 and I'm new to HM3. I don't now if is it possible but to me in today MTT makes no sense having a stat for MP that covers 3 positions. Can you please help?

    Thanks.

  2. #2
    Moderator NotecaddyEdge's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    1,232

    Default

    Quote Originally Posted by DukeDoom View Post
    Hi,

    Is it possible to make a custom stat for raise first in from the hijack for fullring?
    I've never used HM2 and I'm new to HM3. I don't now if is it possible but to me in today MTT makes no sense having a stat for MP that covers 3 positions. Can you please help?

    Thanks.
    Hi DukeDoom,

    Yes this is easily possible. In a definition you can choose the exact position by its name (utg, utg+1, utg+2, etc.) or by the minimum and/or maximum distance from the button.

    aevGRJw.png


    If you have troubles with it, just let us know.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    84

    Default

    Quote Originally Posted by NotecaddyEdge View Post
    Hi DukeDoom,

    Yes this is easily possible. In a definition you can choose the exact position by its name (utg, utg+1, utg+2, etc.) or by the minimum and/or maximum distance from the button.

    aevGRJw.png


    If you have troubles with it, just let us know.
    Hi,

    Is not what I really wanted, I wanted a custom stat RFI from HJ (MP3 in NoteCaddy) to display in my HUD on the table. Iīve tried to build it but it only shows as note, text, heatmap, scattergraph, sparkgraph. I just want a stat to be on the table all the time as a stat.
    Maybe that is not possible or will not be displayed in pokerstars...
    Last edited by DukeDoom; 11-24-2020 at 09:39 PM.

  4. #4
    Moderator NotecaddyEdge's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    1,232

    Default

    Quote Originally Posted by DukeDoom View Post
    Hi,

    Is not what I really wanted, I wanted a custom stat RFI from HJ (MP3 in NoteCaddy) to display in my HUD on the table. Iīve tried to build it but it only shows as note, text, heatmap, scattergraph, sparkgraph. I just want a stat to be on the table all the time as a stat.
    Maybe that is not possible or will not be displayed in pokerstars...
    Hi DukeDoom,

    You can add it as a '.stat'. For example if you named your definition 'RFI-HJ', you'd add it to your HUD as RFI-HJ.stat.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    84

    Default

    Quote Originally Posted by NotecaddyEdge View Post
    Hi DukeDoom,

    You can add it as a '.stat'. For example if you named your definition 'RFI-HJ', you'd add it to your HUD as RFI-HJ.stat.
    I see, I am going to try.

    Is there a way to test it to make sure I did it right?

  6. #6
    Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    84

    Default

    Quote Originally Posted by NotecaddyEdge View Post
    Hi DukeDoom,

    You can add it as a '.stat'. For example if you named your definition 'RFI-HJ', you'd add it to your HUD as RFI-HJ.stat.
    I donīt understand. How can I add it like that? All the ones that I am creating end up with .Note or .text.

  7. #7
    Moderator NotecaddyEdge's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    1,232

    Default

    Quote Originally Posted by DukeDoom View Post
    I see, I am going to try.

    Is there a way to test it to make sure I did it right?
    Yes you can test with Seek, and the Test Environment.

    You will find details about them here: http://wiki.assaultware.com/Best-pra...efinition.ashx

    Quote Originally Posted by DukeDoom View Post
    I donīt understand. How can I add it like that? All the ones that I am creating end up with .Note or .text.
    Hmm, did you choose 'Define opportunities by action' in your definition? (if not you should do this, then save it and reset your notes)

  8. #8
    Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    84

    Default

    Well, Iīve done the stat now, read and saw the vídeos but thereīs no way I can say that the stat is working. I just donīt know. I got this hand where there is a raise from the HJ and I got this: Incorrect preflop position.
    I think HJ is MP3 in a 10 handed table...


    Let me put here what I got so far and please tell what is wrong and what I should do or change. If I have a longway Iīll move on because I find this a bit too hard for me.







    Thanks.

  9. #9
    Moderator NotecaddyEdge's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    1,232

    Default

    Hi DukeDoom,

    You could set Minimum and Maximum distance to 3 (and make sure all other positions are checked). Then it should work as you expect it to.

    vtg4M0N.png

    Then you can right-click on the definition in NoteCaddy and choose Seek to see easily if it's bringing up instances/opportunities for the correct position.

    Also you only need to set the position once, so you don't need to set it in the 'Pre Flop → General tab' and also in the Action Sequence.

    So to summarize all you would do is this:

    General tab:
    u8Ko4wL.png

    Pre Flop tab:
    cdsFsAE.png

    Pre Flop Action Sequences tab:
    part 1
    cRGdXaB.png

    part 2
    Z2wFvuz.png
    Last edited by NotecaddyEdge; 11-26-2020 at 08:56 AM.

  10. #10
    Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    84

    Default

    Hi,

    It seems I canīt find RFi in the Action Sequences (preflop tab). Isnīt "open" the same?

    Thank you for all this help mate.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 05-14-2012, 11:10 PM
  2. Add rakeback as custom stat
    By Swollyourrollcom in forum Manager General
    Replies: 23
    Last Post: 04-24-2011, 05:40 PM
  3. Custom Stat: Fold 2 Resteal
    By aaltvater in forum Manager General
    Replies: 19
    Last Post: 06-02-2010, 10:49 AM
  4. Can you put custom stats in other groups than Custom Stats?
    By ProsperousOne in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2010, 10:39 PM
  5. Custom Rakeback Stat
    By Ih8mycards in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 10-26-2008, 08:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •